Moi taas!

Käytiin taas pihalla poikien kanssa, uskaltauduttiin menemään vähän pidemmälle, kun vaan meidän rakennuksen ovelle :) mentiin miltei metsänrajaan, mutta en uskalla poikia sinne vielä viedä. Tuossa rappukäytävässä taas joku varoitteli että metsään olisi heitetty myrkkyä. :( joten poikia en kyllä sinne vie! Tuolla toisessa suunnassa olisi kyllä metsä myöskin, mutta tosin vähän kauempana. Saas nähdä. Jos nyt taas tulisi vähän paremmat kelit. Täällä tampereella ainakin tänään on ollut vähän kosteaa ja viileää, joten nyt pysytellään ihan sisällä. Pojatkin nukkuu tuossa sängyllä oikein tyytyväisen näköisinä.

On tullut taas juteltua ja mietittyä tuota siitosasiaa. Siihen päätökseen kyllä olen tullut, että tärkeintä on, että saataisiin jicille partneri, joiden sukutaulut sopivat yhteen ja että saadaan kauniita pentuja. On se sitten lyhyt- tai pitkäkarvainen partneri.

Tuli muuten mieleen, en koskaan täällä edes maininnutkaan. Luulin aikoinaan että Jici olisi allerginen kalalle, mutta väite on väärä. Jicihän aikoinaan oksensi ruuat koska sillä oli se mokoma tulehdus. Nykyään poika syö ihan mielellään kalaa :) ja hyvin maistuu.

 

jivvcc.jpg

Jici uudessa roolissaan Pekka Töpöhäntä! (ei, se ei vain osannut pitää häntää paikoillaan eikä pystyssä )